Om oss

Soliga Energi AB blir nu Soliga AB med tidigare delägaren Fredrik Nykvist som ny ägare tillsammans med Helena Lindelöf. Vi kommer att fortsätta vårt samarbete med lokala certifierade installatörer med många års erfarenhet av solcellsinstallationer. I juni 2021 kör vi igång det nya aktiebolaget!

Soliga Energi AB startades 2016 av ett gäng entreprenörer som vill göra det möjligt för alla att producera egen grön el med smarta solcellslösningar. Det ska vara lätt att göra rätt! Varje dag jobbar vi för att göra det enklare och billigare att välja solceller och bli solelproducent. Soliga Energi AB har sitt ursprung i solcellsfabriken i Glava, Värmland, och den internationella solenergimiljö och kompetens som samlats genom Glava Energy Center, samt energi- och miljöstudier och forskning vid Karlstads universitet. 

Det finns mycket kompetens inom solenergi i Värmland! Soliga AB har sitt huvudkontor i soliga Karlstad, Sveriges tredje mest solrika stad, och vi har installationskapacitet i största delen av Sverige, inklusive Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Välkommen att ta kontakt med någon i vårt team för goda råd, kalkyler och erbjudande på köp av solceller

Skicka oss ett meddelande

Huvudkontor

Sommargatan 101 A
656 37 Karlstad
Sverige

Slå oss en signal

Fredrik Nykvist
+46 (0) 790 775 175
Mån - Fre, 09:00-16:00


Mejla oss

Fredrik Nykvist
Mejla Fredrik

Direkt till Soliga
Mejla Soliga

Information

Soliga AB
Organisationsnummer: 559326–7932

 Godkänd för F-skatt